18.04.2019

Conferința dedicată ultimelor modificări aduse Codului de Procedură Civilă

Avocații și stagiarii, în număr de peste 200 de participanți, vor beneficia de instruiri în ziua de 28 martie 2019 la Conferința dedicată ultimelor modificări aduse Codului de Procedură Civilă, organizată de partenerul Centrului de Instruire a Avocaților-JURIDICE MOLDOVA, cu suportul Universității Tehnice din Moldova.

Conferința va avea loc la Tekwill, Universitatea Tehnică din Moldova (str. Strada Studenților 9/11, Chișinău).

Moderatoarea Conferinței va fi doamna dr. conf. univ.Elena Belei, secretar de stat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Invitatul special al Conferinței va fi domnul dr. prof. univ.Traian Briciu, Director Institutul Național pentru Pregătire și Perfecționarea Avocaților, România.

Înscrierea la eveniment se desfășoară în limita locurilor disponibile, prin accesarea link-ului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvuNuw5WloFBchKVTdvxTOyWoromw7u5TJKsrjD6un8Ntg1g/viewform

Avocaților participanți li se vor aloca ore de pregătire profesională, echivalent cu orele de participare la Conferință.

Din partea tuturor avocaților și stagiarilor aducem mulțumirile noastre JURIDICE MOLDOVA pentru parteneriat și oportunitatea de instruire oferită avocaților și stagiarilor.

Mai multe detalii, prin accesarea link-ului: https://juridicemoldova.md/2019/03/01/conferinta-cpc-28-martie-2019/?fbclid=IwAR0vi-FA_jeJCsdVUrKli-VoVzBRZv5r96KKS21_U00AdP8_55AruH4F6yM

Sursa: uam.md